Članstvo

Redovni

članovi

Korporativni

članovi

počasni

članovi

individualni

članovi

Redovni

Članovi

Preduslovi da osoba zainteresovana za unapređenje naučnog i praktičnog rada u bilo kojoj oblasti informacionih tehnologija i kreativnih industrija postane redovni član udruženja LINKed IT & Creative Industries su:

 • prebivalište na teritoriji Republike;
 • najmanje jedna godina radnog iskustva u oblasti informacionih tehnologija ili kreativnih industraija ili diploma iz oblasti kreativnih industrija

Osnovne koristi za redovne članove ovog udruženja su:

 • učestvovanje na okruglim stolovima, savetovanjima i konferencijama u organizaciji udruženja LINKed IT & Creative Industries po povlašćenim uslovima;
 • dobijanje obaveštenja o događajima koje organizuju ustanove LINK edu Alliance;
 • dobijanje potvrda o članstvu u ovom udruženju za potrebe izbora u viša zvanja i u druge naučne/stručne svrhe;
 • učešće u radu stručnih interesnih grupa;
 • mogućnost promovisanja novih knjiga i monografija iz oblasti informacionih tehnologija i kreativnih industrija;
 • postavljanje kraće biografije na zvaničnom veb-sajtu ovog udruženja;
 • dobijanje važnih obaveštenja u vezi sa radom ovog udruženja na imejl-adresu;
 • objavljivanje vesti od značaja u vezi sa informacionim tehnologijama i kreativnim industrijama na veb-sajtu ovog udruženja nakon odobrenja urednika sajta.

Obaveze redovnih članova su:

 • da se aktivno angažuju i rade na ostvarivanju ciljeva i programa udruženja LINKed IT & Creative Industries;
 • da učestvuju u radu makar jednog saveta, komisije i stručne interesne grupe udruženja LINKed IT & Creative Industries;
 • da čuvaju ugled člana i poštuju disciplinu i kodekse udruženja LINKed IT & Creative Industries.

korporativni

članovi

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) prva je akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji.

Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) prva je obrazovna ustanova ovakvog tipa u Srbiji. Osim stručnih znanja iz ove oblasti, učenici naše škole stiču i opšte obrazovanje.

Osnovan je 1997. godine kao prvi prvatni fakultet umetnosti u regionu, a do danas je formirao veliki broj uspešnih i priznatih umetnika koji su poznati ne samo na ovim prostorima već i u najznačajnijim svetskim umetničkim centrima.

Koncipiran kao Future-ready School i kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način uče o svetu oko sebe, International School predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. 

Savremena gimnazija je pravo mesto za nastavak obrazovanja nakon osnovne škole. To je škola u kojoj se uči, druži, raste i razvija. To je škola koja učenike uči tome kako se poštuje različitost, da je rad ono što nas dovodi do uspeha i da su prijateljstva ulaganje u budućnost.

Savremena osnovna škola je deo jedinstvenog obrazovnog sistema u regionu sa preko 20 godina iskustva.
Nastala je na temeljima Savremene gimnazije, čiji je uspeh najbolja potvrda liderske pozicije naših savremenih škola na svim nivoima obrazovanja.

LINKgroup je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. 

Cilj Instituta za moderno obrazovanje (IMO) jeste unapređenje kvaliteta obrazovnog procesa kroz edukaciju sadašnjih i budućih zaposlenih u obrazovanju i promociju najsavremenijih obrazovnih tehnologija. 

počasni

članovi

Počasni član udruženja LINKed IT & Creative Industries odnosi se na pojedine eksperte iz oblasti informacionih tehnologija i iz akademskih ili poslovnih krugova iz zemlje i inostranstva. Počasnom članu ovog udruženja uručuje se plaketa (povelja, zahvalnica) udruženja LINKed IT & Creative Industries na posebno organizovanoj svečanosti ili u okviru redovnih aktivnosti ovog udruženja.

individualni

članovi

Individualni članovi mogu biti studenti, penzioneri ili druge osobe zainteresovane za rad Udruženja a da imaju iskustva na poslovima iz oblasti informacionih tehnologija ili kreativnih industrija. Individualni član može uzeti učešća u raznim aktivnostima koje sprovodi LINKed IT & Creative Industries.

Osnovne koristi za individualne članove Udruženja su:
Mogućnost objavljivanja stručnih radova u časopisu “EdTech Journal” ili “InspirED Teacher`s Voice”
Dobijanje obaveštenja o izlasku novih svezaka ovih časopisa.
Učestvovanje na okruglim stolovima, savetovanjima i konferencijama u organizaciji LINKed IT & Creative Industries po povlašćenim uslovima,
Dobijanje obaveštenja o događajima koje organizuju ustanove LINK edu Alliance
Dobijanje važnih obaveštenja u vezi rada Udruženja na i-mejl adresu.